Toimitsijakorttien uusiminen

Toimitsija- ja koulutusohjaajakorttien uusiminen

Toimisija- ja koulutusohjaajakorttien voimassaoloaika päättyy osalla 31.12.2016 Kortit uusitaan siten, että yhdistykset kokoavat uusittavat kortit yhteen (ei koske Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Vinttikoiraliiton ja Suomen Agilityliiton alaisia kortteja) ja toimitetaan yhdistyksen puollolla varustettuna allekirjoittaneelle (piirin sihteeri), mukaan myös yhteystiedot ja SKL:n jäsennumero, ilman ko. numeroa korttia ei uusita. Toimitsijakortin haltijoiden ja koulutusohjaajien on oltava SKL:n jäseniä ja jäsenmaksu on oltava maksettuna.

Korttien uusinta tapahtuu 28. – 31.12.2016 välisenä aikana eli tuona ajankohtana yhdistykset toimittavat uusittavat kortit allekirjoittaneelle yhdistyksen puollolla varustettuina. Mukaan on laitettava uusittavan kortin tiedot eli mistä kortista on kyse ja myös SKL:n jäsennumero + yhteystiedot (puh.nro ja mahdollinen sähköpostiosoite ja tieto siitä, saako tiedot laittaa piirin nettisivustolla). Älkää lähettäkö korttiuusintoja yhtään aikaisemmin, koska uudet kortit eivät ole käytettävissä aikaisemmin. Uusitut kortit lähetän takaisin yhdistyksen sihteerille. Mikäli korttien uusinta-anomuksissa ei ole tarvittavia tietoja, palautan ne takaisin uusimatta.

Ylläoleva teksti on Kennelpiirin jäsentiedotteesta. Jos sinulla on uusinnan tarpeessa oleva kortti, ilmoita siitä kerhon sihteerille pikaisesti, jotta ehdimme kirjoittaa tarvittavan puollon ja toimita uusittava kortti sekä vaadittavat lisätiedot sihteerille jouluun mennessä.

Kommentointi ei käytössä.