Mäyräkoiraliiton jäsenrekisteripalvelu

Suomen Mäyräkoiraliitto tarjoaa kaikkien jäsenten käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelun. Palvelussa jäsenet pystyvät ylläpitämään omat yhteystietonsa ajan tasalla ja tarkistamaan onko liiton jäsenmaksu muistettu maksaa. Ja tarvittessa tulostaa sieltä lasku uudelleen, mikäli postissa tullut lasku on päässyt hukkumaan. Vuoden 2017 jäsenmaksut toimitetaan liitosta jäsenistölle helmi-maaliskuun vaihteessa. Omiin yhteystietoihinsa kannattaa käydä lisäämässä oma sähköpostiosoite. Sitä kautta kerhomme jäsensihteeri pystyy lähettämään teille mm. kerhon jäsentiedotteen suoraan omaan sähköpostiin ja liiton jäsenlaskut tulevat myös kätevästi sinne.

Lisäksi palvelun laajetessa, on palvelun kautta jatkossa mahdollisuus ilmoittautua mm. kerhomme järjestämiin tapahtumiin. Tästä infoamme sitten lisää, kun palvelun käyttö on mahdollista ja järjestämme tapahtumia, joihin voi ilmoittautua tuotakin kautta.

Eli mikäli et ole vielä käynyt tutustumassa palveluun, niin tee se nyt. Kirjautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta www.mayrakoiraliitto.fi/jasentieto. Ensimmäisellä käyntikerralla käyttäjätunnuksena toimii etunimi.sukunimi tai mikäli olet ilmoittanut Mäyräkoiraliiton jäsensihteerille sähköpostiosoitteesi, niin sekin toimii käyttäjätunnuksena. Salasanana on ensimmäisellä kerralla Mäyräkoiraliiton jäsennumero, minkä löydätte Mäyräkoiramme-lehden 1/2017 osoitetarrasta tai vuoden 2016 jäsenmaksulaskusta.

Kirjautumislinkki palveluun löytyy myös kerhomme etusivulta.

Kommentointi ei käytössä.