MEJÄ-kokeeseen paikkoja arvotaan

LSMK sai Helsingin Seudun Mäyräkoirakerho ry:ltä viime syksyllä 50 v -lahjaksi kaksi MEJÄ-koepaikkaa (normaali koemaksu 55 € maksetaan itse kokeen järjestäjän ohjeiden mukaisesti). Eli nyt on mahdollisuus varmaan koepaikkaan ilman jännitystä siitä mahtuuko mukaan tai odottelua varapaikoilla, että vapautuuko paikkaa vai eikö vapaudu 😊

Vaihtoehtoisia kokeita on kaksi 9.6 Lopella ja 10.7. Tammelassa (mäyräkoiralerin yhteydessä).

Arvomme koepaikat LSMK:n jäsenten kesken: yksi AVO- ja yksi VOI -paikka. Koepaikan saajan tulee olla suunnistus-, jäljenteko- ja opastustaitoinen (koskee erityisesti voittajaluokkaa, avoimessa luokassa mahdollisuus osaavan parin saamiseen) sekä valmis tekemään korvaavan jäljen 8.6 tai 9.7.

Hakemukset koepaikasta Karoliinalle sähköpostilla mikromanian(at) gmail. com viimeistään 23.5.2019. Mukaan tiedot koirasta, ohjaajasta ja ilmoittautumislomake jo valmiiksi täytettynä (linkki lomakkeeseen https://www.meja.fi/@Bin/191697/MEJA_ilmoittautumislomake.pdf) Mukaan tieto myös siitä kumpaan kokeeseen olisi haluamassa sekä tiedot jälkienteko taidosta (VOI luokassa tulee olla osaava tekijä). Arvonnassa paikan saaneille ilmoitetaan paikoista 24.5.

Kommentointi ei käytössä.